Sommerlejr for bævere og ulve

Temaet for årets MUS-lejr er: Vikinger. Det vil præge lejrens aktiviteter og udsmykning. MUS-lejren afholdes på Nordjyllands bedste spejdersted - Thorup Hede - som ligger ved den Jyske Ås.🙂

Lejren har et spændende program - og der deltager spejdere fra flere forskellige korps. Hver gruppe har sin egen lejrplads, som skal indrettes med telte, bålsted, spiseplads m.m. Lejren er inddelt i nogle underlejre med forskellige temaer - tilknyttet lejrens hovedtema.

Bæverne og ulvene fra Bindslev kører i bus derud fredag d. 14. juni - og lejren slutter søndag kl. ca. 13.00 med afslutningslejrbål. Forældre inviteres ud på lejren sidst på formiddagen - efter at have nydt den medbragte madkurv hjælper vi hinanden med at nedbryde lejrpladsen.

Der sendes program med hjem d. 9. april - tilmeldingen returneres d. 16. april. Det koster 250,- kr. at være med (incl. lejr T-shirt).

Vi har brug for nogle forældre til at tage med - det er en god og sjov oplevelse at være på lejr sammen med børnene og en del andre voksne. Der er som regel plads til pjat og hygge ved siden af de praktiske opgaver, der skal løses på sådan en lejr.

Læs mere på MUS-lejrens hjemmeside: www.spejdernet.dk/mus-lejr