Ås-lejr - info

I år skal junior- og tropsspejderne deltage i Ås-lejren, der er for spejdere fra 4. klasse og op efter. Lejren er åben for alle korps - og venskabsgrupper er også meget velkommen.

Lejren afholdes i uge 29, fra d. 13.-20.juli - på Spejdercentret Thorup Hede, Thorup Hedevej 18-20, 9330 Dronninglund. Lejrens tema er: En verden af spejdere. - Her kan spejderne få mulighed for at opleve spejderånden, mærke fællesskabets stærke bånd i lejrbålets skær og få spændende oplevelser og udfordringer gennem lejrens aktiviteter. Lejrlivet på Ås-lejren er noget helt specielt; her er der tid, tid til at lave god mad over bålet, bygge den største indgangsportal eller få helt nye venner fra nabogruppen.

Bindslev Gruppe har bestemt, at det skal koste 800,- kr. for hver spejder at deltage på lejren. Resten af lejrens pris betaler gruppen.
Tilmelding sendes med hjem lige efter påske - og skal afleveres senest d. 9. april. I maj måned skal spejderne vælge hvilke aktiviteter, de vil deltage i i ugens løb.

Har du som forælder lyst til at tage med på lejr - og opleve stemningen på en lejr med omkring 800 deltagere - så er du meget velkommen til at kontakte en af lederne. Der er brug for et par voksne til at hjælpe på lejren - det behøver ikke være hele ugen, men måske en 2-3 dage.

Læs mere på: www.ås-lejren.dk